30 Ekim 2015 Cuma

Hamsi Tava


Herkese Merhabalar,
 Hamsi tavayı sevmeyen,yapmayan,yapmayı bilmeyen yok sanırım.
Eh tarif vermeye gerek bile yok.Temizlediğiniz yada temizlenmiş hamsilerininzi tuz attığınız mısır ununa buluyor az yağ koyduğunuz tavanıza sıkışık sıkışık diziyorsunuz.Orta ateşte kızarıncaya kadar pişirip ters çevirme aparatıyla yada dümdüz bir kapak yardımıyla tersini çevirip kızarmaya bırakıyorsunuz.Miss gibi kızaran hamsilerinizi servis tabağına alıp afiyetle yiyosunuz...
Basit,leziz ve sağlıklı...
Afiyet olsun...

3 yorum:

  1. Merhabalar, hamsi tavanız çok leziz ve çok iştah açıcı olmuş. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    YanıtlaSil
  2. En sevdiklerimden hamsi tava ellerinize saglık.. Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. çok güzel görünüyor bir laz olarak yiyebilirim

    YanıtlaSil

değerli düşüncelerinizi benden esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum...sevgiler...