30 Ekim 2015 Cuma

Hamsi Tava


Herkese Merhabalar,
 Hamsi tavayı sevmeyen,yapmayan,yapmayı bilmeyen yok sanırım.
Eh tarif vermeye gerek bile yok.Temizlediğiniz yada temizlenmiş hamsilerininzi tuz attığınız mısır ununa buluyor az yağ koyduğunuz tavanıza sıkışık sıkışık diziyorsunuz.Orta ateşte kızarıncaya kadar pişirip ters çevirme aparatıyla yada dümdüz bir kapak yardımıyla tersini çevirip kızarmaya bırakıyorsunuz.Miss gibi kızaran hamsilerinizi servis tabağına alıp afiyetle yiyosunuz...
Basit,leziz ve sağlıklı...
Afiyet olsun...

4 yorum:

Sefa Gencal dedi ki...

Merhabalar, hamsi tavanız çok leziz ve çok iştah açıcı olmuş. Ellerinize sağlık.

Saygılar.

Nurselin Mutfağı dedi ki...

Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Böyle bir bloğa sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
Sizi kendi bloğuma davet etmek isterim. beyazlimon.blogspot.com Teşekkürler...

HaticeMutfakta dedi ki...

En sevdiklerimden hamsi tava ellerinize saglık.. Sevgiler

Yemek tarifleri dedi ki...

çok güzel görünüyor bir laz olarak yiyebilirim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...