sanırım ciğere kimse hayır diyemez.
ya da ben çooook sevdiğim için öyle zannediyorum...
MALZEMELER
yarım kg.dana ciğer
2 adet kurusoğan
3-4 adet sivribiber
3-4 diş sarımsak
tuz
karabiber
kekik
4 yemek kaşığı sıvıyağ
YAPILIŞI
1-ciğerler kuşbaşı doğrandıktan sonra,tavaya alınır.sularını bırakıp tekrar çekinceye kadar kendi halinde pişirilir.tamamen suyunu çektikten sonra sıvıyağ konur.ve kavrulur.
2-ince doğranmış soğan,sarımsak ve biberler ilave edilir ve karıştırılır.üzerine tuz ve baharatları katılır.iyice kavrulduktan sonra halka soğan ve domates eşliğinde servis yapılır.
AFİYET OLSUN...MİNTİ...
1 yorum:
slmm :) mintinin mutfağı,ben hayatdamlasiblogcu.com zeliha :) blogspota taşındım.sizin de blogunuz hayırlı olsun,hoşçakalın..
Yorum Gönder