12 Ekim 2010 Salı

yürek sızım,bebeğim...


Minik bebeğim canım oğlum benim,hayatta bilmediğim ne çok şey varmış meğer.seninle öğreniyorum ilk göz ağrım,seninle hayata daha güzel bakıyorum.sabretmeyi,beklemeyi gözlerinde öğreniyorum.o minik ellerindeki sıcaklığa,gözlerindeki pırıltıya bayılıyorum.yapabildiğin zaman ki mutluluğu,yapamadığın zaman ki sabırsızlığı görmek şahane birşey.

anne olmak annen olmak şahane birşey.uykusuz geçen gecelerime rağmen,başucunda sabahlamalarıma,hastalandığında ağlamalarıma,sen huzursuz olduğunda ki mutsuzluklarıma rağmen,ardında koşup durmalarıma,kendimi dahi unutmalarıma rağmen senin o yüzündeki bir damla sevinci görebilmeyi umut etmek şahane birşey.

mis kokunu içime taa içime çekiyorum.seni yüreğimin en gizlisinde saklıyorum.azıcık ağlasan bile incitanelerin yuvarlanıyor  gözpınarlarından dayanamıyorum.tek bir damla dahi gözyaşı dökme istiyorum hayatta...kuzum benim,mimoza çiçeğim,bebeğim,hayatın boyunca akıttığın gözyaşları sadece mutluluktan olsun dilerim.dilerim önüne engel değil güller serilsin.hayatta hep iyi insanlar çıksın karşına.yolun hiç yokuş görmesin.RABBİM TAHTINI DA BAHTINI DA GÜZEL EYLESİN...

anne olmak nasıl bir yangınmış böyle.kendinden önce yavruyu düşünmekmiş.annelik fedakarlık demekmiş.
ahh benim ilk göz ağrım,yürek sızım elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum sana.umarım becerebiliyorumdur.rabbim o ılık nefesinin eksikliğini hiç göstermesin.cennetten alınma o mis kokunun eksikliğini hiç yaşamayayım ben.rabbim sana hayırlı sağlıklı başarılı mutlu ve huzurlu bir ömür nasip etsin bebeğim.

9 ay aynı bedeni paylaştık seninle...ve 10 aydır kollarımdasın miniğim.seni tanımaya bayılıyorum.her yaptığının ardındaki nedeni düşünmeye,seni öğrenmeye,sevdiklerini sevmediklerini bilmeye bayılıyorum.en çok beni sev istiyorum.herkesten daha çok güven bana.tuttuğun eller seni asla bırakmayacak annenin elleri bebeğim,rabbim nefes verdiği sürece...o minik ellerin nasılda kuvvetli kavrıyor parmaklarımı:).ürktüğünde çırpınarak bana yönelmene,başını usulca ama sevgi dolu bir şekilde göğsüme yaslamana bayılıyorum.

seni yüreğimde sarıp sarmalıyorum...hergün değişik şeyler yediriyor herşeyden vitamin al istiyorum.bugün de evde yaptığım yoğurdun içine babaannenin kamandan gönderdiği bahçe semizlerini rendeledim ve bir adet cevizi de içine ekledim.çok sevdiğin beğenerek yediğin bir lezzet.yaz boyu bayıla bayıla yedin.afiyet olsun küçük kuzum benim...

öpüyorum yüreğinden...

15 yorum:

huuuubakbi dedi ki...

ne hoş anlatmişsin cnm allah her daim mutlu etsin ailecek bebişinle sizi,öptum...

ÇAK Çikolata ve Pasta dedi ki...

ayyy o kadar duygulandım ki şimdi oturup ağlayacağım. Ne kadar da güzel dile getirmişsiniz duygularınızı. Ben de daha taptaze bir anne adayı olarak çok etkilendim yazdıklarınızdan. Sizin yaşadıklarınızı tecrübe etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Allah minik yavrunuza sağlıklı, mutlu, hayırlı, uzun ömürler versin. Birbirinizden hiç ayrılmayın inşallah. Kucak dolusu sevgiler..

Çiğdem Acar Kıvrak
http://pastacicigdem.blogspot.com

yemekaski.com seçil dedi ki...

Ne güzel yazmışsın mintim :) Allah bir ömür boyu sizi ayırmasın canım.. Sağlık huzur versin hepinize.. hepimize..

Defne Kızın Anası dedi ki...

ne gzel anlatmışsın içten bir şekilde duygularını. bazı şeyler anneolunca daha iyi anlaşılırmış anladım bunu. rabbim herkese nasip etsin.

mmmmm yoğurdunada bayıldım miniğin yarasın

uyar-dan dedi ki...

canım RABBİM ayırmasın evladından onun en güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah okadar sevgi dolu yazmışınki yazını baştan sona soluksuz okudum RABBİM sanada onada hayırlı uzun ömür versin ailenle beraber uzun yıllar mutlu ol inşallah canım kardeşim çok öpüyorum insan tanımadanda bu kadar severmiş birbirini demekki

Bayram Kombesi dedi ki...

Canim, ne guzel ifade etmissin bebegine olan sevgini. Rabbim ayirmasin. Uzuuunnn yillar guzelliklerle hepbirlikte yasamayi nasip etsin.

Nehir Butik Pasta dedi ki...

güzel arkadaşım yüreğinden taşanları ne güzel kelimelere dökmüşsün
Allah sizi birbirinizden ayırmasın,kuzunla daha ne güzel günler yaşayacaksın hergün ayrı bir keyif olacak

hanife dedi ki...

afiyet şifa olsun bebeğine ,Allahım hepimizin evlatlarını korusun

Yeşim dedi ki...

anne olmak ne güzel bir duygu değilmi? emin ol ikinci çocuğun oluncada aynı şeyleri hissediyorsun onlar için en iyisini istiyorsun .Bu günlerin tadın çıkar zaman öyle hızlı akıyorki insan özlüyor bebekliklerini bile:)
sevgiler...

mintinin dünyası dedi ki...

mormenekşem canım,allah razı olsun kardeşim...

çiğdemcim canım benim.allahım sana da tattırsın yavrunla bu paylaşımları inşallah.çok öpüyorum seni...

seçilim allah razı olsun gülüm.amin cümle anaları ayırmasın rabbim dilerim kuzucuklarından...

defnenin sevgili annesi en iyi sen anlarsın beni zaten.yavrularımız aydaş çünkü.amin canım rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu.sevgiler...

mikolatam bizim gönüllerimiz bir tanımaya cemalleri görmeye ne hacet.allah razı olsun canım güzel duaların için.allahım kabul etsin ve tüm yavrularını ana babalarına ana babalarını da yavrularına bağışlasın.çok öptüm...

kömbem güzel yüreklim amin canım amin.inşallah en güzel anlarını görmek nasip olur hep.ve cümle evlatların...

sevgili izgün amin canım.ağzına diline sağlık.senin de iki miniğin vardı sanırım.allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın canım...çok öptüm seni...

amin hanife abla amin.ağzına sağlık.çok öptüm ellerinden...

yeşimcim yüreğine sağlık arkadaşım.kesinlikle annelik çok başka bişey.allahım herkese nasip etsin inşallah...doğru söylüyorsun canım.zaman hızla akıp gidiyor her anın tadını çıkarmak gerek.

bininci tekil şahıs dedi ki...

bi dakka bi dakka! "kaman" derken? bizim gelin misin yoksa:)) malum dunya kucuk!

bininci tekil şahıs dedi ki...

simdi kendi blogumdan acik etmeyeyim kendimi, sen soyle kirsehir kaman mi yoksa? tam kamanli degilim deee eskiden koyumuz kamana bagliymis,simdi akpinara baglanmis ama onemli olan sehir:)

buraya da memleketlim biri gelmisti de "bana kan cekiyor" demisti:)

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Annelik böyle birşey olsa gerek.Çok
etkilenerek okudum kardeşim.Her zaman
beklerim.Bende uğrayacağım bundan sonra. Sevgilerimle..

bininci tekil şahıs dedi ki...

gelinlerimiz cok kiymetlidir evet ama cok da hizmet ettiririz:)) aah ah, sen yakin olacaktin ki ben sana pasta borek yaptiricaktim:))

besmeci bilirim, yapmasini hic bilmem de yemesini bilirim:) babamlar da gider ceviz festivaline:) bizimkiler de ilin merkezinde oturuyorlar, orda olsaydim bayram da oglunu el opturmeye getir derdim ama, kismet, belki bi gun elimizi opmeye gelir:)

yurdagül dedi ki...

annelik duygunu çokk güzel ifade etmişsin canım hayırlı olsun evladın güle güle büyüt mevlam acısını göstermesin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...