GÖNDEREN: YASEMİNLERİM
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum
MALZEMELER.
5-Corba kasigi nisasta(misir nisastasi)
5-Su bardagi su.
Uzeri icin.
Biraz gul surubu.
Biraz su.
Yapilisi .
Bir tencereye suyumuzu koyup nisastayi ilave ederek atese koyunuz .
Orta ateste muhalleb kivamina gelene kadar pisiriniz.
Pistikten sonra 10 ,dakika daha iyice karistirarak iyice kivamina gelmesini bekleyiniz ..
Fazla derin olmayan veya kucuk muhallabi tabaklarina 1,1/2 ,cm buyuklugunde dokerek buzdolabnda sogumasini bekleyiniz .
soguyunca muhallebilerinizi keserek uzerine ortecek kadar su ve gulsurubu ilave edip karistiriniz sonra afiyetle yiyebilirsiniz .
Bu yaz gunlerinede icinizin ferehlamasi icin denemenizi tavsiye ediyorum hayirli iftarlar canlarim.
(Her bardak suya ,Bir corba kasigi nisasta istediginiz kadar yapabilirsiniz)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder