6 Eylül 2010 Pazartesi

CİĞER KAVURMASI

201.TARİFİN ADI: CİĞER KAVURMASI 
GÖNDEREN:        PEMBE REHBER



Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum 
Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için  TIKLAYINIZ


Malzemeler:
-500 gr tavuk ciğeri
- 3 çorba kaşığı sıvıyağ
- 1 çay kaşığı tuz
-  Bir tutam karabiber
- 1 adet kuru soğan
- 1/4 demet maydonoz

Yapılışı:
1- Tavuk ciğerleri önce yıkanır. Sonra, istenmeyen kısımları temizlenir. Kuşbaşı doğranır.
2- Teflon tencereye 3 çorba kaşığı yağ eklenir. Tavuk ciğeri suyunu çekene kadar pişirilir.
3- Tuz ve karabiber de eklenir hafif kavrulur.
4- Soğanlar piyazlık doğranır. Maydonozlar ince doğranır. Biraz tuz ile ovulan soğanlar, maydonoz ile karıştırılır. Ciğer ile birlikte servis edilir.
Afiyet olsun 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...