HOBİDÜNYAM YEMEK ETKİNLİĞİNİN 5.Sİ OLAN SAHUR LEZZETLERİ ETKİNLİĞİNDE BİRBİRİNDEN GÜZEL LEZZETLER MİNTİNİNMUTFAĞINDA YAYINLANMAYA BAŞLADI...TARİFLERİNİZİ BEKLİYORUM...
64.TARİFİN ADI: ELMA HOŞAFI
GÖNDEREN: BAYRAM KÖMBESİ
Sevgili arkadaşıma katılımından dolayı teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum
Arkadaşımın birbirinden güzel diğer tariflerini görmek için TIKLAYINIZ
Malzemeler:
* 5-6 tane yesil elma
* 1 kabuk tarcin
* 1 cay bardagi seker* 2 lt su
Yapilisi:
* Suyu icine kabuk tarcini ekleyerek kaynatin.
* Elmalarin kabuklarini soyup cekirdeklerini cikartarak istediginiz buyuklukte dograyin. ( Ben dorde boldum.)
* Kaynayan suyun icine elmalari ve sekeri ekleyerek 5 dk kadar pisirin. Elmalar cabuk yumusadigi icin
dagilmamasina dikkat edin.
* Dilerseniz birkac damla limon suyu da ilave edebilirsiniz.
* Buzdolabinizda sogutup ikram edin.
Afiyet olsun. . .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder